Persoonlijk

HSP Geluk is opgericht door Marlie van der Heijden. Al in 2007 kreeg zij de diagnose HSP van een BIG-geregistreerd psychotherapeut in het reguliere circuit. Sindsdien is zij zich gaan verdiepen in HSP en heeft ze, met veel vallen en opstaan, geleerd hoe hiermee om te gaan.
Als ervaringsdeskundige HSP-coach heeft zij haar eigen en unieke coachingsmethode HSP Begrijpen ontwikkeld. Geen zweverigheid in deze methode, maar juist de laatste (neuro-)wetenschappelijke inzichten over prikkelverwerking.


Opleiding en ervaring

Marlie behaalde een Bachelor- en Mastertitel in de wijsbegeerte en specialiseerde zich als bedrijfsethicus. Ook heeft zij een graad als leraar filosofie in het voortgezet onderwijs. Voordat ze ondernemer werd, werkte ze in de HR- en zakelijke dienstverlening als operationeel- en project manager.


HSP Coach

In haar carrière kwam zij telkens opnieuw met mensen in contact die hooggevoelig bleken te zijn. Al deze mensen liepen tegen moeilijkheden aan op hun werk en/of in hun privéleven. Marlie merkte in gesprekken steeds dat de methodes die zijzelf had ontwikkeld om zich als HSP staande te houden in de wereld, ook voor anderen erg behulpzaam waren. Daarom besloot ze om deze methodes verder uit te werken en zich als coach in te gaan zetten om het leven op de werkvloer aangenamer te maken HSP's. Haar coachingswerkzaamheden combineert ze met haar werkzaamheden als bedrijfsethicus en trainer voor haar andere onderneming, Involve Ethics.


PhotoSessionsnl-DSC_1859-5-2jpg